Јамб Коцки со Жарко Коцкица – ФИНАЛЕ

Спасе е крајно безобразен! Решава да си поигра со чувствата на целата екипа од Јамб Коцки…

Погледнете ги најновите Јамб Коцки и стиснете лајк доколку сакате да се најдат во сценариото на следната Еден на Еден, оваа недела во 19:10 часот. Доколку стигне до 200 лајка за следните три часа, ќе ги гледаме Спасе и Жарко Коцкица во најновата Еден на Еден 🙂