Жаре како дел од Умни Глави

Еве како изгледаше Жарко Димитриоски пред осуманесет години, кога за последен пат на екраните заедно беа Жарко,Марија,Филип и Кристијан.

Следен пат кога “Умните Глави” ќе бидат заедно на ТВ каналите ќе биде оваа сабота во 22:30 часот на Алфа ТВ.

umni glavi