Jose Cuervo и неговиот ретро-модерен веб сајт

Дали сте чуле за Jose Cuervo ?
Ако не сте чуле за него, сигурно сте чуле за текила. Епа тоа е најпознатиот бренд во светот. Во светскиот пaзар на текила учествуваат со повеќе од 35%.
Компанијата е формирана во 1795 година, ќе се сложите дека имаат голема традиција.
За да го покажат тоа, на нивиот нов веб сајт им дошла супер идеја и сега имаат разни верзии од разни години. Подобро речено како би изгледал сајтот  кога би биле во 1795 година:

 

01

Или во 1880

02

Во 1974

03

И денеска:

04

Ќе се согласите, супер идеја со која еден корпоративен сајт, навистина дополнително го задржува вашето внимание