Македонските музичари како дел од ДНК

Екипата на #1на1 некогаш нема премногу паметни идеи… добро, секогаш немаме многу паметни идеи 😀
Целата епизода со ДНК е достапна тука.

И нешто што беше премногу добро за да не го постираме – ДНК како Ноне ²