Јованка Радичевиќ и Андреа Пенезиќ доаѓаат во Еден на Еден

Директно од Будимпешта на гости во #1на1 ни доаѓаат бронзените Јованка Радичевиќ и Андреа Пенезиќ. Во нивното прво гостување кај нас ќе ни понудат одлична забава во која меѓу другото, ќе падне и понуда за брак! Како Јованка Радичевиќ ќе го прифати потегот од Жаре, дознаваме оваа сабота во 19:15 часот на Телма! 😀

Update: Целото гостување можете да го погледнете на следниот линк.