Се гледаме во недела со Зоран Кесиќ

Бистриме политика со авторот и водител на најгледаната политичко-сатирична емисија на Балканот „24 минути“ – Зоран Кесиќ.
Ова е негово прво гостување во целовечерно интервју во Македонија.
Оваа недела во Еден на еден, на Канал 5, во 18:30 часот.