Кај Дедо мраз дома

Ексклузивно од домот на Дедо Мраз, неколку километри пред Лапонија, кај клучката кај Штип, џуџињата му ги донесоа желбите на македонските ѕвезди. Владо Јаневски сака нов албум, Елена не знае во што да се маскира…