Монолог – Нокиа 3310

Во монологот од последната емисија главна тема ни беше прадедото на паметните телефони – Нокиа 3310. Доколку и вие имате поминато премногу саати играјќи ја змијата тогаш овој монолог е за вас. Ах, носталгија! 😀

Боки 13 како моден критичар – Клик

Настап на Funk ShuiКлик