Кај Панчо во маало

Ептен ни тргна муабетот со Панчо. Ни раскажа толку многу приказни што му се случувале уште кога бил дете, што одлучивме да прошетаме во неговото старо маало во Аеродром. Целиот муабет го имаме утре во Еден на еден, на Канал 5 во 18:30. Се гледаме таму.