Како би изгледало македонско коментирање на е-гејминг?

Не знаеме за вас, но ние од #1на1 дефинитивно би сакале преноси на е-гејминг да станат реалност, само за коментирањето ако ништо друго 😀

VIFITO E VO VOZDUHOT