Мапи кого никого не го интересираат! Но сепак се интересни

Пронајдовме мапа која покажува колку хевиметал бендови има на 100.000 жители. И тоа во целиот свет. Како што ќе видите нордиските земји се број еден фанови на металот или подобро речено таму има најмногу луѓе кои сакаат да ја свират оваа музика. Ништо чудно што Лорди беа на евровизија.

011

Која е најомилена ТВ емисија во САД и тоа во секоја држава поединечно. Можеби очекувано би погодиле дека Фрејзер е најгледан во Сиетл во државата Вашингтон, додека Чак Норис и неговиот Вокер тексашки ренџер е најомилен во Тексас, додека Сопранови се најгледани во Њујорк..Еве ја целата мапа

02

Кое е омилено пиво на Американците?

03

И за крај..еве мапа на светот…во форма на петел

04