Како да го направите највкусниот зелник?

Пехчевчани го знаат одговорот на ова прашање, ама не го одговараат во целост. Сепак, тоа не успеа да нè спречи да се најадеме како цареви 😀

Целото наше пехчевско патешествие е достапно тука, а што правевме пијани во Пехчево ќе дознаете со кликање овде.