Музичка желба

Ни гостува првенката на Македонската опера Весна Ѓиновска Илкова. Имаме одлична епизода со интересни детали од животот на врвниот драмски оперски сопран.

Оваа недела ни тргна на опера. Заедно со Весна, го имаме и Казухиро Котецу, оперски пејач од Јапонија.

Се гледаме во недела на Канал 5, во 18:30 часот. Еден на еден со Весна Ѓиновска Илкова.