Како да симболизираш здрава храна?

Каспер и Гамбини е компанија од блискиот Исток која продава готова храна и истата ја доставува до крајните потрошувачи. Преку овие принт решенија сака да порача дека храната која ја нудат e здрава и квалитетна.
Погледнете ги нивните решенија:
c1_aotw

c3_aotw