Шампионска епизода со Иџе и Влатко Стефановски!

Во последната епизода на гости ни дојдоа двајца луѓе со презиме СтефановскиИгор и Влатко. Освен супер разговор со едни од најдобрите македонски културни амбасадори, имавме и сегмент “Пијани политичари”, “Драган Вучиќ за претседател”, а целата епизода ја затворивме со одличен live перформанс на Влатко Стефановски!