Како да знаеш дека си музичар во Македонија?

Во последната #1на1 епизода, освен стандардниот монолог го имавме сегментот “Топ 5”. Со помош на нашите пријатели Тајфата (предводени од Димитар Андоновски), ги набројавме петте работи според кои што сигурно ги слушаш ако си музичар во Македонија! 😀