Столе Стоилов во Еден на Еден!

Според реакциите на нашата фан страна, последната епизода со Столе Стоилов е најдобра сезонава. И навистина беше врвна емисија! Чувме десетици многу интересни приказни од популарниот пикер на РК Вардар, го видовме во исклучително позитивно и весело издание, а не изостана ниту јавувањете од Спасе и неизбежниот хелиум на крајот од разговорот.

Погледнете ја YouTube верзијата. Дали и вие ќе се согласите дека гостувањето на Столе е најдобро оваа сезона?