Како Дарко Панчев се пушта на девојки ?

Доколку сте дечко што  има симпатија во својот живот а не знае како да и пријде, не грижете се. Овие фрази за “пуштање” сигурно ќе ви ја донесат девојката која што ви се допаѓа во вашиот живот *

 

gol igrac

fantazii

zeni

VREME

MAJKA

van persi

dades

grizam

 

ATERIRA

NAPAGJACI

SPANKATA

goloj

VOZPOSHINI

Бонус: Еве како и Суарез би им се пуштал на девојките..ама сепак ние сметаме дека Панчев е далеку поуспешен фраер од Суарез

SHY

 

 

 

*=А можеби и не