Кое е омиленото пиво на Ангела Меркел?

Многу нормално Ангела Меркел пие само Златен Даб. Сигурно го дознала од тоа што ни ја гледа емисијата. Само се надеваме нема да ни се јави и таа во емисија да ни бара шолја во скоро време 😀

 

da mi dadat