Како изгледа една проба во Еден на Еден?

Токму така… По завршувањето на петтата сезона од шоуто, редно е да ви покажеме и како изгледаат нашите проби пред снимање. Исклучително стегната и напната атмосфера, многу сериозност и држење до распоредот. Остри лица без никаква насмевка. Неверојатно професионално! NOT… 🙂