Како ќе изгледаат песните во учебниците за Второ одделение во 2090?

Според ова што го видовме до сега… Најверојатно ќе има вакви песни во учебниците накај 2090 😀

Море ако те фатам

Море ако те фатам
Ќе те клатам
Море ако те фатам
Ќе те млатам
Затоа бегај подалеку од мене
Пошто ако запнам
Ако запнам
Ќе те ќарам
Ќе те збарам
Ќе те ќарам
Кај ќе бегаш
Ок, ова е песна Вучиќ Драган
Пеј ја ако си Евреин или Паган

Непознат автор

Само секс

Секс, само секс, само сакаш секс
Само, само секс, само секс, само мислиш секс
Само само секс, секс, секс, сакаш само секс
Само само секс, само секс, само секс,
Ти само мислиш на секс

187 feat. Тамара Тодевска

Рече дома си

Рече дома си
Рече сама си
А ја изгубен
Од желба изгорен
И дојдов кај тебе
И стварно беше сама
Стварно беше дома
Па беше ринге ринге јаја
Од утро до вечер
Од вечер до утро
Ох органче мое кутро

Непознат автор feat. Арчи

Корона

Сакам Корона
Не сакам вирус
Сакам бомбона
Не сакам вирус
Не се дружам со луѓе од Азија
Низ маало си возам – кола Дачија
Сакам Корона
Иш, Сотона!
Ако си од Азија
Не те сакам ни да си слатка ко бомбона!

Автор: Тој со камерата што снимаше Корејци