Како помина првата седница на новата Влада?

Втората сезона на „Фчерашни новости“ е пред самиот крај. Последната епизода на најгледаната забавна емисија ќе може да ја погледнете оваа недела, во 19:10 часот на „Телма“.

Дотогаш, епизодата 29 веќе може да се погледне и на „Јутјуб“. А во неа:

    • Eкипата на Фчерашни открива: Како помина првата седница на новата Влада?
    • Што прават Фчерашни пред СЈО?
    • За која тема се крена најмногу галама минатата недела?
    • Уредниците прашуваат – политички експерт одговара!

Не заборавајте: Последната 30 епизода на „Фчерашни новости“ за оваа сезона во недела на Телма!