Како помина снимањето со Џаро

Сите што беа присутни на снимањето со Велибор Џаровски – Џаро ќе ви го потврдат истото. Поминавме одлична вечер и се изнаслушавме легендарни приказни.

Жаре имаше монолог и песна за дијазепамите, а Пеперминт се вратија за да ја изведат „Фан на Лазар Бараков“.