Како Сашко Коцев раскажува приказни

Погледнете го креативниот процес на Сашко Коцев во раскажувањето приказни на својата ќерка Јоана. За најспецифичната и најнежната врска на светот: татко и ќерка, за искуствата во неговата животна и најважна улога- татко, па се до урнебесните паралели: Зошто на пример, „Али Баба и 40 разбојници“ е подобра приказна од „Трите прасиња“. 😊 Неверојатни и духовити забелешки, но и нешта кои не сте ги знаеле до сега за него. Не ја пропуштајте новата епизода 1на1 во Недела (20.03.2022), 18:40 на Канал 5 телевизија. Репризата е во 23:30. 😊