Специјално шоу со Бубо Каров!

Осмата сезона на #1на1 продолжува со специјалите. Во последната епизода од нашето шоу имавме супер опуштен разговор со нашите соседи – Бубо Каров и Стево!

Радио финтите на Бубо можете да ги чуете тука.