Како се пуштаат познатите македонци?

Во монологот од последната епизода Жаре ги извади на виделина речениците со кои што познатите македонци се пуштаат во романтичен поход!

Конечно може да дознете како Груевски, Заев, Лила, Ефтов и останатите познати македонци бараат романса во овие денешни времиња.

ВНИМАНИЕ: Можеби ќе се почувствувате заљубено за време на гледање на видеото.

Гоце, Чоре и Ванчо играат “Безобразни карти” на следниот линк.