Како се сака Македонија

Како се сака Македонија, е само мал дел од работите што ќе ни открие Ланчо во новата епизода на „Фчерашни новости“. Ветувајќи дека нема многу да пцуе, без цензура Ланчо ќе известува за протестите низ земјава.

Дарвинисти или теолози – екипата истражува чија теорија е поточна.

И оваа недела во истиот термин, гледајте ги „Фчерашни новсти“ во недела 19:10 часот на „Телма“. Останете чекор зад сите со епизодата 16.