Зоран Заев и Никола Груевски со свој дуел на ТВ!

Дојде и тоа време кога Никола Груевски и Зоран Заев ги решија своите проблеми со дуел на ТВ! Е сега, не беше вистински дуел, туку рап битка! И не беше сериозен, туку беше во #1на1! И не беа Груевски и Заев , туку Жаре и… Жаре во друга маичка, ама сепак битно се случи дуел на овие двајца! Што мислите кој победи? 😀

Комплетната епизода можете да ја проследите тука, а монологот во целост можете да го погледнете тука.