Kaко тече секојдневниот живот по падот на режимот?

„Фчерашни новости“ остануваат чекор зад сите и оваа недела. Во новата епизода на пародичните вести последни дознајте:

– Неверојатно: Чудо во Кратово по првиот изборен круг

– Анализа од терен: Има ли надеж за македонското здравство?

– Фчерашни истражува: Kaко тече секојдневниот живот по падот на режимот?

Гледајте „Фчерашни новости“ и оваа недела во 20 часот на Телма телевизија.