Какви фобии имаат познатите македонци?

Екипата на #1на1 открива! Какви фобии имаат Мирка, Груевски, Заев, Коце и останатите познати македонци! 😀

Целата епизода – клик.

Импровизациите на Неша – тука

Фристајлот на Неша, Даниел и Жаре е достапен на следниот линк.