Тажна верзија на Погледи у тами

Кога веќе го викнавме Сергеј Четковиќ да ни биде гостин во емисија моравме да го натераме да ни ја отпее “Погледи у тами”. Но не во било каква верзија! Ова е ултра тажна верзија на “Погледи у тами” каква што не сте чуле до сега!

 

Монологот од епизодата можете да го погледнете тука, a настапот на Sparkles можете да го погледнете тука.