Какви луѓе се јавуваат на утринските емисии?

Нашиот пријател Пеце од Суперхикс ни помогна да ги најдеме “Топ 5-те луѓе што се јавуваат во утринска”. А ако ги прашаме гостите од нашата последна емисија верувам дека ќе кажат и дека постојат повеќе од пет типа на луѓе 😀

“Безобразни карти” од последната емисија – тука.

Скокање со падобран – достапно на следниот линк.