Атанас и Тино – дебитантско гостување во Еден на Еден!

Во минатата епизода гости ни беа легендите, а во оваа епизода ги имаме идните легенди на македонскиот хумор – Тино и Атанас. “Замените” на Сашко Коцев ќе откријат пикантерии за кумановецот, ќе откријат ЗОШТО ПОБОГУ ЗБОРУВААТ ЗА ТАНГИ(?!?!), а и ќе играат “Да плукнеш ме изнасмеа”. Сето тоа и многу повеќе оваа сабота во 19:15 на Телма!