Какви проблеми со видот имаат одредени владени претставници?

Што се дискутира на средбите меѓу министристе за надворешни работи на Македонија и Грција? Кој може да има подобри информации од екипата на „Фчерашни новости“, од кои вчера, по 32 пат оваа година, последни дознавте:

  • Каква е атмосферата на Саемот за книги?
  • Какви проблеми со видот имаат одредени владени претставници?
  • Како течи реконструкцијата на Владата

За сите оние што ја пропуштија оваа епизода на „Фчерашни новости“, таа веќе може да се погледне и на „Јутјуб“.


Следете ги „Фчерашни новости“ и оваа недела од 20 часот на „Телма“.