Калински го коментира Калински!

Калински отсекогаш бил #1 во нашата екипа (и во нашите срца)
Поради тоа, се решивме да направиме едно видео во кое што го даваме одговорот на прашањето “Што ако Калински го коментираше пензионирањето на Калински?”