Новогодишна анкета со познатите

Да постоеја „Свет“ или „Крема“, најголема конкуренција ќе им бевме ние. Во текот на целата година толку многу ги третираме познатите фаци, што дури и почнавме да користиме фрази како „познатите фаци“.

Шега на страна, анкети со јавните личности сме имале и ќе имаме, а ова се последните анкети за оваа 2017 година.

Најмногу се плашам од:

Кој е вашиот омилен ден:

 

Најголема филмска лага е:

 

Во кој ситком најмногу би сакале да глумите?

 

 

На што најмногу штедам?