Ќе влезе ли сега Македонија во ЕУ и НАТО?

И репортерите на „Фчерашни новости“ вчера беа на терен. Овојпат резултатите од референдумот и тоа како помина изборниот ден, можевте први да дознаете.

За оние што вчера не ја дочекаа епизодата, еве што подготви нашата екипа:

– Како заврши сагата на детето од мешаниот брак?

– Дали конечно ќе дознаеме кој е ставот на ВМРО-ДПМНЕ?

– Фчерашни директно од штабот на Бојкотирам!

– Ќе влезе ли сега Македонија во ЕУ и НАТО?

Следната недела, „Фчерашни новости“ се враќа во редовниот термин. Гледајте ја четвртата сезона на најгледаната хумористична емисија од 19:30 на Канал 5.