Кики Лесендриќ и Пеперминт – Свет је леп када сањамо

Кики Лесендриќ го свири својот хит заедно со Пеперминт во Еден на Еден!

Кики беше музички гостин во еизодата со Драган Бјелогрлиќ која може да ја погледнете тука