ТОП 7 најчитани наслови

Годинава нашиот сајт edennaeden.mk го освои второто место во категоријата Забава на Сајт на годината 2017. Ова се 7. најчитани текстови во изминатите 365 дена

Место бр. 7

Зошто Лино Червар ја форсира играта со 7 играчи?

Место бр. 6

Што имаше Кање Вест да каже за бубамарата на Жаре?

Место бр. 5

Непријатната случка на Марко

Место бр. 4

Прашај го Спасе!

Место бр. 3

За кого е наменета песната Despacito?

Место бр. 2

Најновиот евровизиски хит!

Место бр. 1

Какви грешки се случуваат на снимањето на Еден на Еден?