Коди Таунсенд е најлудиот човек на скии

Скијачот Коди Таунсенд е најлудиот човек на скии, тој го изведе еден од најхрабрите спустови досега.

Самиот Коди призна дека ова е едно од најстрашните нешта што ги има направено.