Кога Дарко Лешоски зборува како Златко Калински

Нашиот пријател Дарко Лешоски во средата ја промовираше својата втора книга насловена како „…И тогаш Јаков му дари на Јосиф шарена облека“.

Лешоски беше наш гостин во сезона 7, но наместо класичен муабет го замоливме да направи нешто поинакво. Дарко ги чита топ 10 коментарите на легендарниот Златко Калински!

 
© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.