Кога „Груевски“ се јави во „Водовод“

Познато име (или познат глас), често значи и побрзо завршена работа😁😂 Финалето на Сезона 13 можете да го гледате на нашиот YouTube канал! Огромна благодарност до сите наши досегашни гости, до целиот тим за реализацијата, и до вас, нашите гледачи, кои верно нè следите цели 13 години 😇 Уживајте во летото, се гледаме повторно во Сезона 14!