Koга ќе заборавиш дека твоите слушаат се што ќе пуштиш на компјутерот

Не е добро чувството кога блутут спикерот ти е поврзан со компјутерот. Особено е лошо ако пуштиш некој порнич, а уште полошо е ако го пуштиш Канго 😀

 

amanet