Кога проверуваш дали девојка ти уште е лута

-Срце уште ми се лутиш за прееска што лајкнав девојка што не си ти? Ама мора да знаеш дека не те изневерувам со неа… таа е не ни знае дека постојам…

-Што не ја прашаш Бијонсе дали ти се лути уште??!?