ВЛАДИНА ПРОПАГАНДА ВО ТУРСКА СЕРИЈА!

Нов проект или само најава за нешто ново и добро на телевизија? 🙂

***НАСКОРО – 1НА1 СЕЗОНА 7 НА ТЕЛМА!***