Кои постови успеваат најмногу на ФБ?

Направено е истражување, кое имало за цел да открие кои работи што ќе се постираат на ФБ најбргу ќе се вирализиираат. Добиени се следниве резулатати:
Времето е секогаш добра тема.
Ништо чудно, така е и кај нас. Посебно кога ќе се сретнете со некој во лифт, со кој што немате муабет, а треба да се возите неколку ката. И нормално следува…многу ладно изгинавме, многу топло умревме и слично.

01

Оваа слика каде времето како актуелна тема е искористена да се измонтира со сцена од акционен филм се покажала како полн погодок. Вкупно 40,000 луѓе ја шерувале или лајкнале иако профилот има само 10,000 лајкови

Тетки, изгледа сите се гордеат со тоа:

02

Повеќе од 15,000 шерови. Изгледа многу тетки се нашле во постов штом така го прифатиле. И очигледно дека се сметаат за битен дел од семејството.
Инспирациони говори, се чини дека секогаш палат

03

Е-Картички

04

Врзани се со претходното. Ги има секаде лесно се наоѓаат и кој како стигне ги лепи и шерува по нивните ѕидови.