Најновите книги од печатницата Еден на Еден – второ издание

Алидин
alidin
Фантастична приказна за магичното патување на еден млад планинар од високите предели на една планина до главниот град на една луда држава

Ивона и 7те тендери
ivona
Трагична приказна за едно девојче кое со ролка и џип влегува во светот на возрасните каде што и се губи трагата

Боичките на Андреј
andrej
Халуциноген трип за едно градско момче кое се обидува да внесе шаренило во сивиот свет