Koj e Спасе?

“Кој е Спасе?” е прашање што ги мачи фановите на #1на1 веќе подолго време. Со помош на следниот квиз ќе можете да дознаете дали можеби вие сте Спасе? Дали вие сте Жаре или можеби Мешевски?
Во кратки црти квизов нема да ви каже кој е Спасе… ама ќе ви каже на кого сте најмногу сличен по карактер 😀 Пробајте и сами 😀