Вие одлучивте.

Најозборуваниот пар за 2020 беа Илина и Игор. Епа доста беше озборување! 🙈🙉🙊 Ги викнавме во Еден на еден и ги прашавме сѐ што ве интересира! Плус, во новата епизода со Игор и Илина ќе има и изненадување за вас! Следете нѐ!