Кој е таткото на Спасе?!

Булачанецот вели дека тоа можеби е Маленко, а пливачот вели “Не е точно, мајка му ја немам допрено ни со прст!”

Се надеваме двајцата ќе најдат заеднички јазик во иднина.

Целата епизода со Александар Маленко: Клик

Монолог – Пушење во Белата Куќа: Клик